Iva Haramina Milinković

Politika privatnosti

Ova internetska stranica je u vlasništvu slobodne umjetnice Ive Haramina Milinković, Zagreb. Osoba za kontakt za više informacija o zaštiti osobnih podataka na ovoj web stranici je osobno umjetnica na e-mail info@ivaharamina.com.

U interesu je vlasnice stranice da zaštiti vaše podatke i obvezuje se da neće distribuirati nikakve podatke bez vašeg pisanog pristanka.

Korisnički podaci prikupljaju se samo radi bolje upotrebe ove web stranice ili poslovne suradnje i to na sljedeće načine:

1. Izravno i povremeno sami korisnici stranice pružaju informacije u određenom rasponu koje su bitne za pružanje odgovarajućih usluga. Kako bi umjetnica pružila odgovarajuće usluge (dogovor oko prodaje umjetničkog djela ili buduće suradnje), korisnik može, uz pristanak, dati sljedeće podatke potrebne za uspostavljanje poslovne suradnje:
a) ime

b) adresa e-pošte

  1. Automatski posjetom ovoj web stranici pokreću se kolačići, odnosno male datoteke koje pamte posjet stranici i omogućuju bolje korisničko iskustvo. Prilikom prvog posjeta stranici, od korisnika se traži da pristane na korištenje kolačića ili da njihovo korištenje adaptira svojim uvjetima i željama.

ŠTO SU KOLAČIĆI I KAKO DJELUJU?

Kolačić je mala tekstualna datoteka koja se pohranjuje na računalo korisnika ili mobilni uređaj kada posjeti određenu web stranicu. Pomoću kolačića web stranica “pamti” vaše željene postavke (kao što su prijava, jezik, veličina fonta itd.) tijekom dužeg vremenskog razdoblja, tako da ih ne morate ponovno unositi svaki put kad se vratite na tu web stranicu.

Kolačiće možete kontrolirati ili brisati po želji. Za više informacija posjetite aboutcookies.org. Možete izbrisati sve kolačiće koji su već pohranjeni na vašem računalu, a većina postavki preglednika omogućuje vam blokiranje pohrane kolačića (potrebno je ići u povijest preglednika i odabrati brisanje podataka o pregledavanju, odnosno kolačiće). Ako u potpunosti blokirate kolačiće, možda ćete morati ručno prilagoditi neke željene postavke svaki put kada posjetite web stranicu, a određene usluge i značajke možda neće biti dostupne.

PRAVA KORISNIKA

Iva Haramina Milinković, kao vlasnica web stranice, na temelju podnesenog pisanog zahtjeva korisnika u obliku e-pošte, omogućuje pristup osobnim podacima obrađenim o njima, informira ih o svrsi obrade osobnih podataka, vrstu obrađenih osobnih podataka, procijenjeno razdoblje obrade ili kriterije koji se koriste za određivanje tog razdoblja. Sve promjene točnosti korisničkih podataka ažurirat će se čim primi obavijest. Korisnik također može pisanim putem zatražiti brisanje svih svojih podataka, što je vlasnica stranice dužna učiniti.

Na sve legitimne zahtjeve nastojimo odgovoriti u roku od 30 dana od primitka zahtjeva.

Vlasnica stranice nastoji pružiti točne i ažurirane informacije na svojoj web stranici. Ipak, ne nudi jamstvo za apsolutnu točnost svih podataka, ne preuzima odgovornost za pogreške ili nedostatne podatke na web stranici i ni na koji način nije odgovorna za bilo kakav gubitak ili štetu, uključujući probleme s vašim osobnim računalom, gubitak podataka, dobit, poslovne mogućnosti ili prekid poslovanja. Ne preuzima odgovornost za neizravne, posebne, slučajne ili bilo kakve posljedične štete proizašle iz vašeg korištenja informacija s ove web stranice ili sa stranica koje pronađete na poveznicama objavljenim na web stranici ivaharamina.com. Također nije odgovorna za nemogućnost korištenja web stranice i linkova objavljenih na njoj. Vlasnica stranice zadržava pravo izmjene ili brisanja podataka na web stranici u bilo koje vrijeme bez prethodne najave. Ova izjava ne ograničava odgovornost vlasnice stranice u slučaju nepoštivanja zakonskih propisa Republike Hrvatske.